Aastaringselt avatud, 92 km kaugusel Tallinna linnapiirist kaunil Loode-Eesti rannal asuv Dirhami Kalakohvik on välja kasvanud hooajalisest Dirhami Suvekohvikust.
Maitsvad road, mis valmivad Dirhami Kalakohviku köögis, põhinevad eestimaistel naturaalsetel talutoodetel, kohalikel jahisaadustel, metsaandidel ja rohkel kalal.
Menüü on lihtne, kuid muutub vastavalt hooajale ja tooraine saadavusele. Meie peamine eesmärk on pakkuda värsket ja kvaliteetset HEAD EESTI TOITU, sooja ja külalislahket vastuvõttu ning unustamatut miljööd, et (toidu)elamus oleks maitsemeeli paitav ja igatsusttekitav.
Suvisel ajal on avatud suveterrass, millelt avaneb vaade merele, Osmussaarele ja imelisele päikeseloojangule.
Teised meist:
Postimees: Maitseelamus maailma lõpus
Maitsed.delfi.ee: KAAMERAGA MAAL: Gurmaani ja loodusnautleja unistus – kauges maanurgas tegutseb tipp-topp kalarestoran
Maaleht.delfi.ee: Peidetud Dirhamist tõuseb värske kala aroom
Äripäeva restoranide test: Dirhami Kalakohvik väärib Michelini tärne
Eesti Maitsed: Dirhami ja Wicca igapäevased imed